Kombiskue i kreds 6 Frederikssund

Udstilling i vores egen kreds 6 Frederikssund! En dag med super godt vejr og hyggelig stemning. I dag var der hele 3 dejlige langhårede schæferhunde som skulle udstilles fra Haus Qira!

Utah vom Steinburgerhof blev klasse vinder, stort tillykke til Rasmus og Laura med vores dejlige hund. Hun har i den grad vokset sig til en stor og dejlig pels og hvor er hun blevet flot! Haus Qira Diwa (Vega) blev nummer 3 i klassen og var en rigtig lille krudtfyldt hoppebold i dag. Hun var svær at få til at gå pænt i mere end ½ sekund ad gangen, så det med andre hunde i ringen samtidig er lagt på trænings skemaet nu. De fik begge en god beskrivelse af dommer Fritz Bennedbæk.

Haus Qira Caja er rykket op i yngste tæver og blev på dagen nummer 3. Hun valgte desværre at dreje ører og kigge rundt under skudrunden og det tolkede dommeren som lidt usikkerhed og derfor fik hun den placering hun fik. Hendes beskrivelse var super fin, tillykke med hende Laura og tak fordi du viser hende så meget frem på udstillinger i schæferhunde klubben.

Der var også tid til et fælles foto, fra venstre er det Susanne med Vega, Rasmus med Utah, Laura med Caja og Katharina med hendes barnebarn & Zhyla.