Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

Februar 2022
Haus Qira Explorer Stormy skal parres med Ramon del Seprio og det bliver Haus Qira’s K-kuld. Han er valgt til dette kuld på grund af hans høje manke, både i stand og trav. Hans gode vinkling og fasthed i for og bagparten med god fasthed i mellemfoden. Han træder lige for og bag og har en dejligt kraftfuldt bevægelse. Han er en driftig og arbejdsglad hund og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. Vi regner med løbetid i februar.

Ramon del Seprio
Ramon del Seprio
Haus Qira Explorer Stormy

September-? 2022
Riska vom Billberg skal parres med Haus Qira Eamon. Han er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg

Oktober 2022
Olexius Yvie skal parres og have sit fjerde kuld, som bliver vores M-kuld. Der er ikke besluttet hvem som skal være far til kuldet.


– Haus Qira Freja & Frigga (Idux vom Dacon x Olexius Yvie) skal med i vores avl i 2023.
Men de skal have deres første kuld hos dem de bor hos, i 2022. Freja skal parres med Zitan vom Repitition og kuldet vil være hos Christina i Jylland. Frigga skal parres med Ivan Valdi Marr og kuldet vil være hos Jeanette på Sjælland.