Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

Yvie er blevet parret med den smukke Franske hanhund Solaar du Val D’Anzin. Hun er også scannet drægtig og vi venter hvalpe i weekenden omkring den 21. juni.

Valget er faldet på Solaar på grund af hans stærke sind og temperament, samt hans korrekte overarm/forbryst og over/underlinje og hans korrekte bevægelser. Hans farver og store andel af sort i hovedet er altid med i vores valg af han, så han bliver en super fin tilføjelse til listen af hanner vi har benyttet i vores opdræt! Han er helt fast i mellemfoden, med små, faste og korte poter, en mangel hos Yvie som hun har nedarvet til 3 af hendes 4 kuld. Vi håber at generne fra Solaar og hans mellemfod har stor gennemslags kraft, når hvalpene dannes i disse dag.

– 2024 vil også byde på Stormy’s sidste kuld, efter aftale med vores søn har vi fået lov til 2 kuld og hun er allerede mor til K’ere, så dette bliver hendes sidste kuld. Kippi skal have sit første kuld, en datter efter Stormy og hun er vores ældste slægstlinje i Haus Qira, så vi er meget spændt på at få hende med i avlen og føre slægslinjen videre.
– 2025 skal vores powergirl Gemma have sit andet kuld og så skal Haus Qira Frigga med i vores avl, som vi glæder os rigtig meget til. Hun er over Yvie og Idux, en meget spændende kombination hvor vi allerede har set meget lovende hvalpe, efter hendes bror Fenris.

Haus Qira Explorer Stormy
Haus Qira Gemma
Haus Qira Frigga