Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

Juni-juli 2022
Riska vom Billberg skal parres med Haus Qira Eamon. Han er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til, her hvor vi mixer vores 2 blodlinjer!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg

Februar 2023
Olexius Yvie skal parres og have sit fjerde kuld, som bliver vores M-kuld. Det bliver Matteo aus Wattenscheid som skal være far til kuldet. Valget er faldet på ham på grund af hans korrekte skulderblad/overarm, manke, længde og leje af kryds, hans farver og udstråling med helt sorte øjne. Yvie har også helt sorte øjne og det er meget ønskværdigt for os at hendes afkom også får sorte øjne, samt alle de andre gode punkter nævnt herover.

Matteo aus Wattenscheid
Matteo aus Wattenscheid
Matteo aus Wattenscheid
Olexius Yvie
Olexius Yvie


– Haus Qira Freja & Frigga (Idux vom Dacon x Olexius Yvie) skal med i vores avl i 2023.
De skal have deres første kuld hos dem de bor hos, i løbet af 2022. Freja har haft hvalpe efter Zitan vom Repitition og kuldet var hos Christina i Jylland. Frigga skal parres i sensommeren, med Ivan Valdi Marr og kuldet vil være hos Jeanette på Sjælland.
Haus Qira Gemma skal have sit første kuld i 2023, det bliver vores første kuld på Riska’s blodlinjer med en tæve vi selv har opdrættet. Gemma er en særdeles energisk tæve, som er så fed at træne med. Vi er meget spændte på hvad vi finder på af hanhund, til dejlige Gemma. Vi kigger på Komsa’s Ibux og Haus Qira Fenris indtil videre, men lad os se hvad der bliver vist på BSZS 2022 inden vi tager den endelige beslutning!

– 2024 vil byde på Yvie’s sidste kuld og Haus Qira Explorer Stormy’s andet kuld og hvis Inka kommer gennem alle nåleøjer, så skal hun også med i vores avl i løbet af 24′.