Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

Januar 2023
Olexius Yvie er parret og skal have sit fjerde kuld, som bliver vores M-kuld. Det er Calvados vom Holtkämper Hof som skal være far til kuldet. Valget er faldet på ham på grund af hans korrekte skulderblad/overarm, manke, længde og leje af kryds, hans farver og udstråling med mørke øjne og ikke mindst på grund af hans flydende bevægelse og hans sind! Yvie har helt sorte øjne og det er meget ønskværdigt for os at hendes afkom også får sorte øjne, samt alle de andre gode punkter som de begge kan give med i kuldet og avlen.

Calvados vom Holtkämper Hof
Olexius Yvie
Olexius Yvie


– Haus Qira Gemma skal have sit første kuld i 2023, det bliver vores første kuld på Riska’s blodlinjer med en tæve vi selv har opdrættet. Gemma er en særdeles energisk tæve, som er så fed at træne med.
Vi har planlagt at parre Gemma med Calvados vom Holtkämper Hof i første løbetid.
Gemma er årsvinder i Danmark 21+22′, Norge 21+22”, Holland 22′ og Sverige 22′. Gemma blev udstillet på det Tyske sieger schau og blev SG14 ud af 29, for dommer Franz-Peter Knaul.

– 2024 vil byde på Yvie’s sidste kuld og Haus Qira Explorer Stormy’s andet kuld og Inka skal med i vores avl i løbet af 24′.