Haus Qira Caja er blevet vicesiegerin på det Hollandske sieger schau (KCM)

I går tog vi den lange vej til bunden af Holland, for at prøve kræfter med andre flotte hunde i Europa og få lidt konkurrence. I Danmark er der sjældent 3 eller flere i klasserne, så at komme til udlandet og udstille i klasser med 8 eller 12 er meget sjovere og mere visende for hvilken kvalitet vores hunde de har.

Dagen startede med et udkald som nummer 5 for Utah og hun mistede hurtigt et par pladser og endte som SG7 i yngste langhårede tæver 12-18 mdr. med 9 hunde i klassen. Utah er klart bedre end den placering hun fik her og 3 af de hunde som gik foran hende, havde ikke fortjent deres placering på dagen! Dommeren favoriserede en bestemt type hund og det kom ikke Utah til gode.

Men så kom turen til Haus Qira Caja under samme dommer og hun fik en god standmønstring og vi havde en god fornemmelse i maven til udkaldet! Mavefornemmelsen hold stik og vi fik et flot udkald som nummer 2, så nu skulle placeringen bare holdes under hele travmønstringen, eller forbedres.
Nummer 1 og 3 arbejdede en del sammen om at få os rykket ned som nummer 3, men Caja’s præsentation var helt i top og vi holdt vores flotte plads til det var slut og Caja endte med at blive vicesiegerin i unghunde langhårede tæver, med 8 hunde i klassen.

Stort tillykke Laura, som i den grad har haft et spændende udstillingsår, indtil videre.