Haus Qira I-kuld bliver 7 uger i dag

I dag bliver Yvie’s tredje langstockhårede kuld 7 uger og der er fundet nye familier til alle 11!
Yvie har godt gang i at vænne dem fra babs og de spiser godt med fast føde og vokser godt alle sammen.
I morgen er der fælles nusse aftale med alle de nye familier, vi glæder os til en hyggelig eftermiddag i haven. Vi håber alle får nusset meget med deres udvalgte, så de sidste 6 dages ventetid ikke falder så lang. Fra på torsdag i næste kommer, skal de første ud og prøve kræfter med den store verden, det bliver så spændende at følge de mange hvalpe rundt omkring i deres nye hjem.
Sidste uge tog vi på køretur til Roskilde, hvor ingen blev køresyge hverken på ud eller hjemtur, så vi håber og tror at Bio-sensor programmet har gjort underværker. Når vi ser tilbage på Yvie’s første to kuld, var der en del som oplevede køresyge og nogle ret ekstremt og i lang tid. Vi håber at Bio-sensor programmet hjælper og gør vores hvalpe stærkere og mere modstandsdygtige, så de får et godt og sundt liv!

Olexius Yvie med sine hvalp fra hendes tredje kuld, som er Haus Qira I-kuld!

I-kuldet er Haus Qira’s 9. kuld med langstockhårede schæferhunde og J-kuldet er ikke kun planlagt, det er forhåbentligt også på vej! Riska blev parret forrige mandag, så på mandag skal vi til dyrlægen både for at ultralydsscanne Riska og se om parringen har båret frugt, men også for at få chippet og vaccineret 11 I-kuld hvalpe.