Haus Qira E-kuld flytter hjemmefra

Så kom tiden hvor hvalpene skulle flytte hjemmefra og ud i den store verden! Enzo (blå) var den første som blev hentet og han skal hjem til Henrik & Britta + familie at bo. Vi ønsker jer held og lykke med den lille bandit!

Kort tid efter kom Lene og Claus for at hente Enya (lilla) hjem til jylland. Vi ønsker jeg held og lykke med denne lille fine og frække pige og glæder os til at se hende igen i ‘ringen’!

Frække hælebidende Explorer Stormy (orange), blev taget med hjem af vores altid søde hvalpepassere Tim (vores søn) & Heike. De skal nok få hænderne fulde med hende og vi kommer til at se masser til hende, det er jeg sikker på! Held og lykke med jeres flotte pige!

Sent samme dag, faktisk så sent at det var blevet næste dag, kom sidste familie for at hente hvalpe. Erna (rosa), Emma (gul) & Eamon (sort) skal til Tyskland og bo og blev samlet op af familien Meyer, på vej hjem fra SSM. Lang tur for de små men mon ikke de fik en god nats søvn på deres vej. Dem skal vi nok få at se på de tyske udstillinger og lidt rundt om i Europa måske! Rigtig meget held og lykke med dem, vi glæder os så meget til at følge dem.

Eamon skal ned og bo hos Lena, som sendte os dette billede næste morgen. Rigtig meget held og lykke til dig, med kuldets store bamsede dreng!

Mandag eftermiddag kom turen til Elvis (grøn), som i daglig tale skal hedde buller. Tanja & Michael skal prøve kræfter med en schæferhund for første gang og det skal nok gå godt!
De skal træne på hvalpehold i kreds 3, så det bliver 3 fra kuldet (Stormy & Esther) som skal træne sammen og så skal han da også udstilles. Det glæder vi os meget til at følge! Stort tillykke med Buller, han kommer til at blive knuselsket hos Jer.

Esther (rød) & Eddie (grå) beholder vi selv hos Haus Qira, vi skal jo planlægge lidt fremad og tænke på næste generation af Haus Qira hvalpe. Planen er at Eddie skal vokse op i Sverige hos Yvie’s opdrætter så det bliver et meget spændende år vi går i møde.

Kæmpe tillykke til Jer allesammen med Jeres nye hvalpe, vi håber de giver Jer mange års glæder og vi håber på at se mange billeder i Facebook gruppen hen over årene.