Olexius Yvie VA1 Hollandsk Sieger KCM 2022!

I torsdags trillede vi afsted i mod Holland, med hundetrailer og 3 af vores hunde. Der skulle prøves kræfter med det Hollandske Sieger Schau – KCM!
Efter en lang og hyggelig fredag hvor vi så en masse korthårede hunde (vi har jo langhårede) blandt andet flere danske og fine hunde blive klassevindere, blev det så endelig vores tur lørdag.

Lørdag startede med mod prøven hvor Yvie bestod med udpræget og slipper, altid en stor lettelse at få den del overstået

Vores lille 7½ måneders Inka var den første som skulle i ringen og hun vandt og blev årsvinder med en flot beskrivelse af dommer Peter Nefs.

Inka Veracruz Siegerin KCM 2022

Vores egen opdrættede Gemma på 20 måneder var den næste af vores som skulle i ringen og hun vandt også sin klasse og blev også årsvinder. Dommer Peter Nefs kunne slet ikke stoppe med at beskrive hvor dejlig hun er, så han fortsatte henne ved podiet og sagde blandt andet at hvis der havde været 50 hunde i klassen, så havde hun nok stadig vundet.

Haus Qira Gemma Siegerin KCM 2022

Sidst på eftermiddagen var vi endelig nået til brugsklasse tæver og Yvie skulle i ringen. Hun blev kaldt ud som nummer 1 og vi holdt pladsen helt til slut, med en super energisk pige som viste sig frem med alt pang og pragt som kun hun kan gøre det. Hun fik en god beskrivelse af dommer Peter Nefs, ikke lige så god som Gemma’s men så sluttede han af med at give hende auslese, som er det alle vi udstillere drømmer om vores brugshunde får på sieger schau’s.

Olexius Yvie Siegerin og VA1 KCM 2022

I dag tog vi turen hjem til lille Danmark med 3 årsvindere og en VA1 titel mere til Yvie – Er piv stolt og utrolig glad. Det er helt uvirkeligt men også helt vildt fedt.

fb-share-icon