Hoved Avls Skue – HAS 2017 i Haderslev

Årets største udstilling på dansk jord og vi er selvfølgelig med og stærk repræsenteret! Hele 5 hunde fra Haus Qira deltog på denne store avlsudstilling og de gjorde det alle rigtig flot!
Vores Svenske pige, Olexius Yvie, blev klasse vinder med 5 i sin klasse. Så vi kan nu kalde hende Dansk årsvinder i 6-9 mdr. langhåres tæver.
Det er 11. hvalpeshow i træk hun vinder, stillet for 9 forskellige dommere i både Tyskland, Sverige og Danmark!
Vores egen avl, Haus Qira Bania som er efter Christa og Orbit vom Pallas Athene og bor hos Cathrine + familie, blev på HAS klasse vinder ud af 5 i sin klasse. Hun er Dansk årsvinder i 9-12 mdr. langhårede tæver!

 

Haus Qira Balto som er Laura’s fine dreng fra B kuldet, blev SG4 af 4 i sin klasse. Han er løs bagtil forklarede dommeren og havde han været mere fast, havde han været årsvinder i 9-12 mdr. langhårede hanner!

Vores egen avl, Haus Qira Alma som er efter Christa og Kai vom Sodinger Land, blev SG2 af 3 i sin klasse 12-18 mdr. langhårede tæver!
Vores dejlige Christa mor bestod sin modprøve med 3-3 udpræget og slipper.
Der var 3 hunde i hendes klasse og hun blev nummer 2 og fik tildelt prædikatet Avlsklasse, som er det bedste man kan opnå!
Avlsklasse betyder at det er hunde af meget høj kvalitet, som der gerne vil ses avl efter og er det mest eftertragtede prædikat.
Hun er Dansk Avlsklasse, eller som man skriver det i schæferhundens hjemland VA-DK (Vorzüglich Auslese)!
VA-DK Hassenkam’s Christa og jeg er så stolt af hende! 😉

 

 

 

Tusind tak til Jer for at vise vores hunde frem og til løbere og support teamet bag Jer alle. Det blev det allermest fantastiske HAS 2017 vi kunne have drømt om!

Skriv et svar