Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

6. januar 2021 – Caja er parret med Armani Team Tierras Charras
29. januar 2021 – Caja er scannet drægtig med 7+
9. marts 2021 – Caja har født 4 hanner og 3 tæver – alle hvalpene er reserveret til nye familier!
Haus Qira Caja har født 7 hvalpe, 4 hanner og 3 tæver, efter Armani Team Tierras Charras, en lækker og lovende ung hanhund med en spændende blodlinje. Corona har desværre sat en stopper for prøver i Tyskland, så vi må gå på kompromis med vores princip om kun at avle på avlskårede hunde, med denne parring. Når det er sagt så har jeg fuld tiltro til at ejerne får ham uddannet, så det bliver ikke et problem for hvalpene, at få top placeringer på udstillinger.
Dette er første kuld for Haus Qira, på en tæve fra vores eget opdræt og det er vi meget stolte af <3

Haus Qira Caja

Armani team Tierra Charras
Armani team Tierra Charras

22. februar 2021 – Yvie er parret med Vulkano vom Gebenbacher Land
Hele kuldet er reserveret!
Olexius Yvie er parret med Vulkano vom Gebenbacher Land, en lækker hanhund som hurtigt bekræftede vores valg, da vi så ham igen. Det er 1½ år siden vi så ham og tiden har gjort ham til en rigtig voksen hanhund og han er sindsyg lækker. Hans sind er helt i top, en lækker nussebamse og helt igennem en dejlig hund.
Hans farver er helt som vi ønsker de skal være, han har en super god manke, overlinje, kryds længde og leje. Hans forpart er også en god kombination til Yvie, specielt hans håndrødder som er helt faste og så har han en super god knoglekraft, som vi også har set nedarvet fra far siden i Yvie’s sidste kuld. Hans bevægelse er super flydende som vi også ser hos Yvie og rigtig gerne vil avle videre på, plus han holder manken fint under trav, uden at skyde ryggen. Så har han også det der ‘pang’ udtryk, som bare sælger ham selv helt vildt og det elsker vi at se i vores hunde!

Vulkano vom Gebenbacher Land
Vulkano vom Gebenbacher Land

April-? 2021
Riska vom Billberg skal parres med Pharo v. d. Tempelhoeve, en Hollandsk opdrættet hanhund med den helt korrekte udstråling og anatomi. Hans mørke farver som vi elsker, god manke og overlinje, god længde og leje af krydset. Han er helt fast og lige i forparten, med super fine fasthåndrødder. En spændende kombination som vi glæder os til.

Pharo v. d. Tempelhoeve
Pharo v. d. Tempelhoeve

December-? 2021
Haus Qira Explorer Stormy bliver parret og vi har ikke valgt avlspartner endnu. Vi overvejer at også bruge Vulkano til denne parring, men vi vil lige se tiden an og se Yvie’s hvalpe efter ham, inden vi tager den endelige beslutning!

Haus Qira Explorer Stormy

Juli-? 2022
Riska vom Billberg skal parres og vi snakker meget om at bruge Haus Qira Eamon til dette kuld. Eamon er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg