Nyheder

Yvie har været på herrebesøg hos Vulkano

I går var vi et smut i det tyske, for at besøge Vulkano vom Gebenbacher Land, med Yvie. En lang tur som vi lykkedes at planlægge, inden for de udstukne Covid19 rejse regler og hvor er vi glade for at det kunne lykkedes! Vulkano er en sindsyg lækker hanhund, som vi er så glade for at vi fik gennemført en god parring med. Så nu venter der den altid lange og uvisse tid i de næste 3 uger, før vi kan ultralydsscanne og se om det har båret frugt!

Haus Qira Caja er flyttet ind hos os

Så er der kun 3 uger til Caja skal føde, så vi har været et smut forbi Laura og hente den vordende mor. Vi har fundet fødekassen frem og den er blevet grundigt undersøgt af hele flokken. Med en del besøg hos os det sidste halve år og de næste uger til at falde rigtig til, så skal det nok bliver et hyggeligt kuld for både os og Caja. Caja skal bo hos os til hvalpene fylder 8 uger.

Haus Qira H-kuld er på vej

Haus Qira Caja har været forbi dyrlægen og ultralyds scanneren og der er 7+ små pelsbamser derinde, sagde dyrlægen. Det er en super nyhed at starte weekenden på og en lille milepæl for Haus Qira, at få hvalpe på en tæve fra egen avl!Kuldet er reserveret til nye familier allerede, som glæder sig til de små pelsdyr kigger frem, i starten af marts.

Haus Qira G-kuld efter Riska & Ace er blevet 8 uger

Så er 9 af Riska’s 10 hvalpe flyttet hjem til deres nye familier og der er blevet så stille i vores lille hus. Men ikke helt stille, for frække Gemma bliver hos os og hun er lidt af en ballademager.Gerry er ankommet hos Riska’s opdrætter i Sydtyskland, hvor han skal bo og trænes og udstilles. De andre 8 hvalpe er flyttet til deres nye familier, rundt om på Sjælland. Stort tillykke til Jer alle sammen, vi glæder os så meget til at følge Jer og jeres nye Haus Qira familiemedlem fremover.Vi håber på en snarlig tilbagegang i pandemien, så vi

Haus Qira Caja er parret med Armani Team Tierras Charras

Den 6. januar var vi på tur med Caja til Tyskland, hvor vi fik en god parring med Armani Team Tierras Charras. En blodlinje over mange kendte top hunde, specielt Asap vom Aldamar synes jeg er meget interessant.Haus Qira Caja er en hund med gode bygningsforhold, hun har sådan lidt af alt og det gør det nemmere at finde en hanhund som matcher til hende. Armani har vi valgt på grund af hans farver (som altid), overlinje og kryds, bagben er helt lige og han bevæger sig super godt. Håndrødder er halt fast og hele hans forbens struktur er super