Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

22. februar 2021 – Yvie er parret med Vulkano vom Gebenbacher Land
15. marts 2021 – Yvie er scannet drægtig med 8+
22. april 2021 – Yvie har født 7 hanner og 4 tæver – alle hvalpene er reserveret til nye familier!
Olexius Yvie har født 7 hanner og 4 tæver, efter Vulkano vom Gebenbacher Land, en lækker hanhund som hurtigt bekræftede vores valg, da vi så ham igen. Det er 1½ år siden vi så ham og tiden har gjort ham til en rigtig voksen hanhund og han er sindsyg lækker. Hans sind er helt i top, en lækker nussebamse og helt igennem en dejlig hund.
Hans farver er helt som vi ønsker de skal være, han har en super god manke, overlinje, kryds længde og leje. Hans forpart er også en god kombination til Yvie, specielt hans håndrødder som er helt faste og så har han en super god knoglekraft, som vi også har set nedarvet fra far siden i Yvie’s sidste kuld. Hans bevægelse er super flydende som vi også ser hos Yvie og rigtig gerne vil avle videre på, plus han holder manken fint under trav, uden at skyde ryggen. Så har han også det der ‘pang’ udtryk, som bare sælger ham selv helt vildt og det elsker vi at se i vores hunde!

Vulkano vom Gebenbacher Land
Vulkano vom Gebenbacher Land

18.-19. Maj 2021 – Riska bliver parret med Pharo, når Progesteteron testen viser hun er helt klar!
Riska vom Billberg skal parres med Pharo v. d. Tempelhoeve, en Hollandsk opdrættet hanhund med den helt korrekte udstråling og anatomi. Hans mørke farver som vi elsker, god manke og overlinje, god længde og leje af krydset. Han er helt fast og lige i forparten, med super fine faste håndrødder. En spændende kombination som vi glæder os til.

Pharo v. d. Tempelhoeve
Pharo v. d. Tempelhoeve
Pharo v. d. Tempelhoeve

December-? 2021
Haus Qira Explorer Stormy bliver parret og vi har ikke valgt avlspartner endnu. Vi overvejer at også bruge Vulkano til denne parring, men vi vil lige se tiden an og se Yvie’s hvalpe efter ham, inden vi tager den endelige beslutning!

Haus Qira Explorer Stormy

Juli-? 2022
Riska vom Billberg skal parres og vi snakker meget om at bruge Haus Qira Eamon til dette kuld. Eamon er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg