Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

24. maj 2021 – Riska er parret med Pharo von der Tempelhoeve
14. juni 2021 – Riska er scannet drægtig med 8+
Riska vom Billberg er scannet drægtig og venter hvalpe efter Pharo von der Tempelhoeve, en Hollandsk opdrættet hanhund med den helt korrekte udstråling og anatomi. Hans mørke farver som vi elsker, god manke og overlinje, god længde og leje af krydset. Han er helt fast og lige i forparten, med super fine faste håndrødder. En spændende kombination som vi glæder os meget til.

Pharo von der Tempelhoeve
Pharo von der Tempelhoeve
Pharo von der Tempelhoeve
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg

December-? 2021
Haus Qira Explorer Stormy bliver parret og vi har ikke valgt avlspartner endnu. Vi overvejer at også bruge Vulkano til denne parring, men vi vil lige se tiden an og se Yvie’s hvalpe efter ham, inden vi tager den endelige beslutning!

Vulkano vom Gebenbacher Land
Vulkano vom Gebenbacher Land
Haus Qira Explorer Stormy

Juli-? 2022
Riska vom Billberg skal parres med Haus Qira Eamon. Han er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition