Planlagte parringer

Planlagte parringer og kuld!

Februar-? 2022
Haus Qira Explorer Stormy bliver parret med Vulkano vom Gebenbacher Land. Yvie’s hvalpe efter ham, har vist gode brugs egenskaber og super fin anatomi! Anatomi som er spredt lidt over flere hvalpe, så vi vælger at bruge ham på Stormy og håber på en hvalp som får mange flere punkter af den gode anatomi, som vi allerede har set han giver på Yvie kuldet.

Vulkano vom Gebenbacher Land
Vulkano vom Gebenbacher Land
Haus Qira Explorer Stormy

September-? 2022
Riska vom Billberg skal parres med Haus Qira Eamon. Han er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg

November-? 2022
Olexius Yvie skal parres og det er så langt frem i tiden at vi ikke har besluttet os for hanhund til kuldet endnu.

?
– Haus Qira Freja & Frigga skal med i vores avl. Det er så langt frem i tiden at vi ikke har besluttet os for hanhund til disse parringer endnu.