Hvalpe & parringer

Planlagte parringer efterår/vinter 2020!

Vi har fundet en meget spændende hanhund til Riska’s næste kuld, som har mange af de samme træk som vi elsker hos Yvie. Han er lige blevet kåret så er alt parat til Riska kommer i løb, i foråret 2021!

Hanhunden vi har kig på hedder Quodo vom Frankengold, en smuk dreng som vi så på det Tyske BSZS sidste år, hvor han gik SG12 i unghunde klassen for langstockhårede.

Hans far er Asap von Aldamar som er over Fight vom Holtkämper Hof, begge hunde som jeg har gået og savlet lidt over og gerne ville have ind over vores linjer.

Hans HD avls værdi i Tyskland ligger på 72 som er super godt og med en gennemsnits højde på 63,8 cm og breeding value size på 97 passer han super godt til det vi ønsker i vores avl. Quodo er ud af et kuld på 10 hvor 6 i kuldet har fået HD a1-normal og ED a1-normal, som er det bedste man kan få i Tyskland!

Vores Olexius Yvie, som allerede har givet os to rigtig lovende kuld, bliver parret i slutningen af 2020. Men først skal hun have en god lang pause, så det er lidt svært at spå om hvornår hun bliver klar igen. Vi tænker det bliver i løbet af slut december at hun bliver parret og ellers bliver det først efter september 2021, da hun skal hav et udstillings sæson uden at ligge med hvalpe.
Hvilken hanhund der skal bruges er endnu ikke besluttet, der må vi se hvad der er af spændende emner at vælge mellem.