Hvalpe & parringer

Haus Qira’s E-kuld har alle fundet nye familier og er flyttet hjemmefra. Vi ønsker Jer så meget held og lykke med Jeres nye familiemedlemmer.

Haus Qira F-kuld bliver med Olexius Yvie og Idux vom Dacon. Idux er rigt pigmenteret med en stor andel sort i hovedet, som vi jo altid hælder til og så har han meget mørke orange farver.
Han er den mest knoglekraftige schæfer jeg længe har set og vi håber rigtig meget at han vil tilføre netop dette, til vores avls linje.
Han er over Hugh vom Eichenplatz, som har avlet mange medium størrelse hunde som også er et fokuspunkt for os. Hans HD avls værdi i Tyskland ligger på 74 som er super godt og med en gennemsnits højde på 63,7 cm og breeding value size på 95 er han en super interessant hanhund i vores avl.

På morsiden ser vi Rihanna vom Suentelstein, en morside som har vist gode avls egenskaber på hunde som er ofte udstillet i Danmark og de kan bevæge sig. Bevægelse og anatomi har gjort at afkom fra disse linjer ofte placeres højt på udstillinger.

Denne kombination forventer vi os super meget af, en sætning jeg synes vi skriver hver gang men det er også spændende hver gang 😉