Hvalpe & parringer

Planlagte parringer!

8. januar 2021
Riska vom Billberg‘s hvalpe er blevet 8 uger gamle hvalpe (efter Ace v. d. Hohen Berg).
Alle 10 hvalpe har fundet nye familier og er flyttet ud i verden på en masse nye eventyr.

6. januar 2021 – kuldet er allerede reserveret!
Haus Qira Caja er blevet parret med Armani team Tierra Charras, en lækker og lovende ung hanhund. Corona har desværre sat en stopper for prøver i Tyskland, så vi må gå på kompromis med vores princip om kun at avle på avlskårede hunde, med denne parring. Når det er sagt så har jeg fuld tiltro til at ejerne får ham uddannet, så det bliver ikke et problem for hvalpene, at få top placeringer på udstillinger.
Dette bliver første kuld for Haus Qira, på en tæve fra vores eget opdræt og det er vi meget stolte af <3

Haus Qira Caja

Armani team Tierra Charras
Armani team Tierra Charras

Februar-april 2021
Olexius Yvie bliver parret med Vulkano vom Gebenbacher Land, hvis Covid19 pandemien tillader at vi kan komme så langt ned gennem Tyskland. Hans farver er helt som vi ønsker de skal være, han har en super god manke, overlinje, kryds længde og leje. Hans forpart er også en god kombination til Yvie, specielt hans håndrødder som er helt faste og så har han en super god knoglekraft, som vi også har set nedarvet fra far siden i Yvie’s sidste kuld. Hans bevægelse er super flydende som vi også ser hos Yvie og rigtig gerne vil avle videre på, plus han holder manken fint under trav, uden at skyde ryggen. Så har også det der pang udtryk som bare sælger ham selv helt vildt og det elsker vi at se i vores hunde!

Vulkano vom Gebenbacher Land
Vulkano vom Gebenbacher Land

Oktober-? 2021
Haus Qira Explorer Stormy bliver parret og vi har ikke valgt avlspartner endnu. Vi overvejer at også bruge Vulkano til denne parring, men vi vil lige se tiden an og se Yvie’s hvalpe efter ham, inden vi tager den endelige beslutning!

Januar-? 2022
Riska vom Billberg bliver parret og vi snakker meget om at bruge Haus Qira Eamon til dette kuld. Eamon er efter vores egen Olexius Yvie og Yumen vom Messina, en blodlinje vi kender godt da han er over Zitan vom Repitition som er far til vores C-kuld med blandt andet Haus Qira Caja!
Eamon har den flydende bevægelse fra både far og mor siden, som vi elsker i vores linjer. Han er helt fast for og bag, med super gode håndrødder. Han har en god overlinje med et godt langt kryds og med Haus Qira’s eftertragtede mørke farver. En parring som vi glæder os meget til!

Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon
Haus Qira Eamon – Yumen vom Messina – Zitan vom Repitition
Riska vom Billberg
Riska vom Billberg